Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB American Express Diners Maestro MobilePay

Handelsbetingelser

 


BETALINGSBETINGELSE
Gældende pr. 31.07.2019
 
RETURRET VED KØB AF VARER

LL Wellness & BeautyCenter / EL Kadife Nordic tilbyder dig 14 dages returret. Returretsperioden løber fra det tidspunkt, du modtager varen. Dog gælder følgende begrænsninger:
 

• Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

• Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

• Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
• Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

• Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
• Når du returnerer varen, bedes du evt. vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

• Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på adressen Skomagergade 26,1, 4000 Roskilde. 

 

RETURRET VED KØB I WEBSHOPPEN

Du kan returnere din vare på én af følgende måder:

a) Afvise modtagelse af varen.
b) Personlig returnering af varen.
c) Sende varen retur i original indpakning.

 

Fristen for returretsperioden er overholdt, hvis varen er returneret til LL Wellness & BeautyCenter på én af ovenstående måder senest 14 dage efter, at du har modtaget varen. Husk at medbringe/medsende din originale kvittering. 

Hvis du returnerer din vare i overensstemmelse med punkt c), anbefaler vi, at du sender varen som "pakkepost", da du så får mulighed for at spore pakken i tilfælde af, at leverancen forsinkes eller forsvinder for Post Danmark. Ved "pakkepost" er der ydermere mulighed for erstatningskrav mod Post Danmark, hvis pakken skulle forsvinde.

Du skal selv afholde udgiften for returnering af varen.
Returvarer sendt per efterkrav modtages ikke.

 

TILBAGEBETALING

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage, når vi har modtaget varen retur i ubrugt tilstand.

 

REKLAMATION

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til L&L Wellness Center inden 2 dage. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen

LL Wellness & BeautyCenter afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

 

PERSONOPLYSNINGER

Sådan sikrer vi dine personlige oplysninger – navne og adresse oplysninger

Når du bestiller varer på El Kadife benytter vi de oplysninger, som du har angivet på din bestilling.
Vi opbevarer dine oplysninger indtil vi hører andet fra dig. Du kan til enhver tid give os besked om, at du ikke ønsker at være registreret hos L&L Wellness Center, herunder også at du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve og lign.
Eventuel afmelding skal ske skriftlig og sendes til info@llwellness.dk

 

PRODUKT INFORMATION

På webshoppen El Kadife Nordic oplyses varens væsentligste egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger, kan der sendes en mail til info@elkadife-nordic.dk eller kontakt os på tlf. 23805020

 

BETALINGSMÅDER

Du kan betale med VISA/Dankort, VISA, Mastercard, American Express og Mobilepay. 

 

PRISER

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Dog tages der forbehold for: Prisstigninger, valutaændringer, force majeure, afgiftsændringer, udsolgte og udgåede varer, samt ændring i specifikation i produktet samt trykfejl.
Alle angivne priser er eksklusiv 25% moms.

 

FRAGT & LEVERING

Fragtomkostningerne ekskl. moms er på 66 kr. op til 1 kg, 73 kr. pr. køb op til 5 kg. Derefter stiger fragten til 120 kr. op til 10 kg og 180 kr. op til 20 kg.

Bemærk at der er kommet moms på fragt. Du er velkommen til uden fragtomkostninger, at afhente dine varer hos LL Wellness & BeautyCenter, Skomagergade 26,1, 4000 Roskilde.

Vi leverer varer i hele Norden. Din bestilling kommer med Post Danmark og GLS indenfor 3-7 dage.

Hvis en vare har en fejl eller er fejlekspederet dækker LL Wellness & BeautyCenter /El Kadife Nordic naturligvis dine fragtudgifter, når varen er returneret til LL Wellness & BeautyCenter.

 

BETALING 

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser, eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med MobilePay, Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen afgår fra LL Wellness & BeautyCenter.

 

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER 

LL Wellness Center/El Kadife Nordic forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, om der er sket ændringer.

 

MISBRUG: 

Misbrug af L&L Wellness Center webshop medfører politianmeldelse.
Links:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
 

PERSONDATA POLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
Personoplysningerne registreres hos LL Wellness & BeautyCenter og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder  med PostNord og GLS, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

  
Den dataansvarlige på www.elkadife-nordic.dk er Lindamarija Levin. 


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: INFO@ELKADIFE-NORDIC.DK.  

 

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte LL Wellness & BeautyCenter / El Kadife Nordic. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk


 Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 31.07.2019